LACALUT TOOTHPASTE DUO 75 ml

130,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-43 Category:

Description

Pastë mjekësore dhëmbësh me mbrojtje të dyfishtë kundër kariesit. Rimineralizon dhe forcon smaltin e dhëmbëve.
Veprimi – anti -inflamator, mbrojtje kundër kariesit, rrit rezistencën e smaltit të dhëmbëve, zvogëlon mbindjeshmërinë e dhimbshme të dhëmbëve.
* Në cilin rast Lacalut Duo është zgjedhja e duhur për ju – Nëse doni vetëm dhëmbë të shëndetshëm, keni pllakë ose gurë dhëmbësh, karies, nëse keni pasur një trajtim për zbardhjen e dhëmbëve.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHPASTE DUO 75 ml”