LACALUT FLORA SOLUTION 300 ml

310,00 den

4 in stock

SKU: DRTHSS-34 Category:

Description

Tretësirë flora Lacalut për shpëlarjen e zgavrës me gojë dhe dhëmbëve të destinuar për mbrojtje kundër erës së keqe të gojës dhe kariesit falë komponentëve aktivë të vërtetuar që neutralizojnë komponimet e squfurit (glukonat zinku) dhe kanë antibakterial (vaj eukalipt), duke eliminuar kështu erën e pakëndshme në gojë dhe japin kohë -freskia e fundit (limon, mentol), si dhe fluori natriumi për të mbrojtur kundër kariesit dhe periodontitit.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT FLORA SOLUTION 300 ml”