LACALUT TOOTHPASTE AKTIV GENTLE 75 ml

230,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-41 Category:

Description

Lacalut aktiv mbrojtja e mishrave të dhëmbëve & paste e bardhë e butë – mjekësore për zbardhjen e butë të dhëmbëve dhe mbrojtjen e gingivës.
Përmban një formulë aktive për të forcuar gingivën, për të mbrojtur kundër inflamacionit dhe gjakderdhjes, si dhe një kompleks hialuronik për të stimuluar mbrojtjen natyrale të gingivës.
Mënyra inovative e zbardhjes së dhëmbëve – ndihmon në heqjen e butë dhe efektive të njollave dhe arritjen e bardhësisë natyrore të dhëmbëve falë enzimave të veçanta proteolitike.
Përmban fluor (1400 ppm) dhe minerale që mbrojnë kundër prishjes së dhëmbëve dhe demineralizimit.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHPASTE AKTIV GENTLE 75 ml”