LACALUT TOOTHBRUSH FOR KIDS TO 4 Y.O.

110,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-31 Category:

Description

Koka e vogël e veshur me gome të butë për të mbrojtur dhëmbët nga larja aksidentale e dhëmbëve tek fëmijët e vegjël
Qime të buta të përshtatshme për heqjen e pllakës dhe masazh gingival

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHBRUSH FOR KIDS TO 4 Y.O.”