LACALUT TOOTHBRUSH WHITE

150,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-47 Category:

Description

Furçë e projektuar posaçërisht, shpohet me shirita të veçantë që heqin në mënyrë efektive njollat nga sipërfaqja e dhëmbit të shkaktuara nga cigare, ushqime me ngjyrë, kafe, çaj, verë … Dhe më e rëndësishmja – pa dëmtuar as smaltin e dhëmbëve në më të voglën.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHBRUSH WHITE”