LACALUT TOOTHBRUSH DUO CLEAN

115,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-28 Category:

Description

Edhe nëse jeni një nga ata fatlumë që nuk kanë probleme shëndetësore të dhëmbëve, kjo nuk do të thotë se nuk duhet t’u siguroni atyre kujdesin e merituar. Për ju këtu është Lacalut DUO CLEAN, i bërë posaçërisht nga fibra DuPond me fortësi mesatare (të mesme) dhe dorezë ergonomike.
Karakteristikat – Kjo furçë dhëmbësh siguron veprim të dyfishtë. Pjesë punuese e fibrave mesatare të forta X-krehura që pastrojnë në mënyrë efektive sipërfaqet e dhëmbëve dhe hapësirat interdentale. Në anën e pasme ka një pjesë të butë prej gome për të hequr butësisht depozitat bakteriale nga sipërfaqja e gjuhës.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHBRUSH DUO CLEAN”