LACALUT FLORA TOOTHPASTE 75 ml

160,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-33 Category:

Description

Problemet me erën e keqe të gojës (halitoza) ndodhin në pothuajse 50% të njerëzve. Ndjenjat e shqetësimit kanë pasoja në jetën e përditshme shoqërore, duke ndikuar negativisht në vetëvlerësimin dhe marrëdhëniet shoqërore. Era e keqe e gojës shkaktohet nga bakteret anaerobe të pranishme normalisht në zgavrën me gojë, të cilat prodhojnë komponime të paqëndrueshme të squfurit me një erë të pakëndshme. Kushtet dhe sëmundjet e caktuara të trupit prishin ekuilibrin e florës bakteriale normale. Numri i shtuar i baktereve patogjene (streptokoku mutans, lactobacillus spp, fusobacterium spp, kërpudha, të tilla si actinomicetes spp) çon në një gjendje kronike të erës së keqe të gojës (halitosis).

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT FLORA TOOTHPASTE 75 ml”