LACALUT AKTIV TOOTHPASTE 100 ml + SOLUTION

130,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-71 Category:

Description

LACALUT Aktiv me formulën e tij unike të përbërësve aktivë, forcon ndjeshëm gingivën dhe është vërtetuar se parandalon zhvillimin e periodontitit, dhe gjithashtu mbron nga kariesi. Efektiviteti i kësaj paste është vërtetuar klinikisht.
Në cilin rast Lacalut Active është zgjedhja e duhur për ju – Mishrat e dhëmbëve të gjakosur (gingivit), guri, gingivë e tërhequr me dhëmbë të zhveshur (foto e “dhëmbëve të zgjatur”), prania e xhepave periodontal shpesh të përflakur, prishja e dhëmbëve të avancuar të periodontitit.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT AKTIV TOOTHPASTE 100 ml + SOLUTION”