CURAPROX Toothbrush 5460 ultra soft 2 pcs

590,00 den

Furça e dhëmbëve CURAPROX CS 5460 “ultra e butë” për të gjithë ata që i duan mishrat e dhëmbëve. Furça e dhëmbëve CS 5460 “ultra soft” është jashtëzakonisht e butë dhe efektive në heqjen e pllakës dentare, edhe nga skajet e mishrave të dhëmbëve. Me larje të butë dhe përdorimin e presionit minimal, furça ruan formën dhe qëndrueshmërinë e saj, dhe falë kokës së vogël dhe kompakte lejon qasje të lehtë në vendet e vështira për t’u arritur në gojë.

Përmban 5460 fibra ultra të buta CUREN® me diametër 0,1 mm.

Furça ka një dorezë tetëkëndore që lejon mbajtjen dhe vendosjen e lehtë të qimeve në një kënd prej 45 gradë gjatë larjes.

Përparësitë e furçës së dhëmbëve CURAPROX CS 5460:
– 5460 fibra ultra të buta CUREN®
– kokë e vogël kompakte
– Dorezë tetëkëndore për mbajtje të lehtë

Out of stock

SKU: CRPX-9 Category:

Description

E vendosim furçën në mënyrë që gjysma e qimeve të mbulojnë mishrat e dhëmbëve dhe gjysma tjetër dhëmbët. I drejtojmë qimet drejt qiellzës. Ne pastrojmë me lëvizje të vogla rrethore pa presion.
Me lëvizje të vogla rrethore dhe qimet e drejtuara drejt qiellzës janë ngadalë
lëvizim drejt dhëmbëve anësorë.
Avantazhi i një koke të gjerë furçesh del në pah gjatë pastrimit
sipërfaqet distale të molarëve.
Nëse e vendosim furçën vertikalisht, do të pastrojmë lehtësisht vendet e vështira për t’u arritur.
Tek dhëmbët e poshtëm, drejtojeni kokën e furçës drejt mishrave të dhëmbëve dhe vazhdoni
me lëvizje rrethore pa presion.
Me një kokë furçe me formë të mirë do të pastrojmë me lehtësi sipërfaqet e ngushta të dhëmbëve të poshtëm.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX Toothbrush 5460 ultra soft 2 pcs”