DUCRAY KERTYOL P.S.O. REBALANCING SHAMPOO 125 ml

1,150,00 den

Shampo Ducray Kertyol P.S.O ka një formulim të biodegradueshëm që ruan ngjyrën e flokëve kur përdoret. Shampo kuruese ka një vlerë pH prej 5.0.

Përbërësi inovativ aktiv Celastrol shpalos efektin e tij qetësues në një mënyrë të synuar dhe në këtë mënyrë z

1 in stock

SKU: DUCR-7 Category: Tags: , , ,

Description

Aplikoni 1 herë në javë duke e kombinuar me një shampo të butë.
Mund të përdoret edhe për flokë të lyer. Në rast kontakti me sytë, shpëlajeni mirë.

Brand

Дукреј

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DUCRAY KERTYOL P.S.O. REBALANCING SHAMPOO 125 ml”