PROCULIN PLUS Capsules x 30

620,00 den

Kuti kartoni me 30 kapsula (2 fshikëza) dhe udhëzime për përdorim.

Out of stock

SKU: ALKA-23 Category: Tag:

Description

Proculin Plus është një shtesë dietike që ndihmon në ruajtjen e shikimit normal dhe mbrojtjen e qelizave nga oksidimi.
DHA dhe vitamina A ndihmojnë në ruajtjen e shikimit normal.
Vitamina B2 dhe zinku kontribuojnë në ruajtjen e shikimit normal dhe mbrojtjen e qelizave nga oksidimi.
Vitamina E, vitamina C, bakër dhe selen ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga oksidimi.
Vitamina C ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes.
Zinku kontribuon në metabolizmin normal të vitaminës A.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROCULIN PLUS Capsules x 30”