PANTEXOL Cream 25 g

170,00 den

Aplikoni kremin Pantexol në mënyrë topike në zonën e prekur të lëkurës, 1-2 herë në ditë dhe më shpesh nëse është e nevojshme. Zona e prekur e lëkurës (nëse është e inflamuar) fillimisht duhet shpëlarë me një antiseptik të butë që nuk irriton lëkurën ose

Out of stock

Description

Dexpanthenol i përket grupit të cikatrizantëve, për aplikim topikal. Dexpanthenol i aplikuar në mënyrë topike përdoret për dëmtime mekanike të lëkurës si gërvishtje, hiperkeratozë (keratinizimi i tepërt i lëkurës), dëmtime të vogla ose pas operacionit dhe

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PANTEXOL Cream 25 g”