LACALUT TOOTHPASTE SENSITIVE GENTLE 75 ml

230,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-42 Category:

Description

Lacalut Sensitive Gentle White është një pastë dhëmbësh premium mjekësore për dhëmbët e ndjeshëm të pasuruar me përbërës aktivë që ndihmojnë në mbrojtjen e dhëmbëve nga acarimi nga ndikimet e jashtme dhe zvogëlojnë ndjeshmërinë, remineralizimin e smaltit të dhëmbëve dhe heqjen e pllakës dhe pllakës tjetër nga sipërfaqja e dhëmbit. Thekson në mënyrë efektive bardhësinë natyrore të dhëmbëve me ndihmën e një kompleksi të enzimave natyrore pa acarim dhe gërryerje shtesë.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHPASTE SENSITIVE GENTLE 75 ml”