LACALUT TOOTHPASTE WHITE EDELWEISS 75 ml

150,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-45 Category:

Description

Pastë dhëmbësh parandaluese për zbardhjen efektive dhe remineralizimin e smaltit të dhëmbëve.
Përmban përbërës të zgjedhur me kujdes me veprim gërryes të sigurt. Pastron në mënyrë aktive pllakën dhe zbardhjen e dhëmbëve dhe lustron butësisht smaltin e dhëmbëve duke e bërë atë të lëmuar dhe me shkëlqim. Falë ekstrakteve bimore të zgjedhura me kujdes (edelweiss, nenexhik i nxehtë, nenexhik bergamot, sherebele, verbena dhe rozmarinë) ka efekt antiseptik, anti-inflamator, antioksidues dhe efekt analgjezik. Ekstraktet japin një efekt freskues shtesë të këndshëm, forcojnë gingivën dhe eliminojnë erën e keqe të gojës. Suplementi me fluor i remineralizon dhëmbët, duke formuar një shtresë mbrojtëse në sipërfaqen e tyre, duke i bërë ata rezistent ndaj kariesit dhe stimujve të jashtëm. Laktati i aluminit është përgjegjës për gjendjen e mirë gingivale dhe mbrojtjen kundër inflamacionit. Përmbajtja e fluorit 1350 ppm.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHPASTE WHITE EDELWEISS 75 ml”