RETIN ACTIVE Capsules x 20

415,00 den

Suplementi dietik Retin Active përmban vitaminë A, C dhe E, me shtimin e ekstraktit të boronicës dhe luteinës. Vitaminat C dhe E mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ. Vitamina A ndihmon për të mbajtur shikimin të funksionojë siç duhet dhe ekstrakti i boronicës ndihmon për të mbajtur sytë tuaj të shëndetshëm.
Retin Active Naturcaps janë bërë nga një fibër vegjetale e marrë nga tapioka e fermentuar, prandaj, ato janë plotësisht natyrale dhe nuk përmbajnë ngjyra artificiale; ato janë të lehta për t’u tretur dhe plotësisht të përshtatshme për veganët dhe vegjetarianët.

Out of stock

SKU: ESI-28 Category:

Description

Suplementi dietik Retin Active përmban vitaminë A, C dhe E, me shtimin e ekstraktit të boronicës dhe luteinës. Vitaminat C dhe E mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ. Vitamina A ndihmon për të mbajtur shikimin të funksionojë siç duhet dhe ekstrakti i boronicës ndihmon për të mbajtur sytë tuaj të shëndetshëm.
Retin Active Naturcaps janë bërë nga një fibër vegjetale e marrë nga tapioka e fermentuar, prandaj, ato janë plotësisht natyrale dhe nuk përmbajnë ngjyra artificiale; ato janë të lehta për t’u tretur dhe plotësisht të përshtatshme për veganët dhe vegjetarianët.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RETIN ACTIVE Capsules x 20”