LACALUT TOOTHPASTE SENSITIVE 75 ml

180,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-44 Category:

Description

Veprim i dyfishtë mbrojtës për zvogëlimin aktiv të mbindjeshmërisë së dhëmbëve të dhimbshëm, falë përbërjes së shkëlqyer me 2 lloje fluori – organike dhe inorganike (olafluorine dhe natriumi fluorid), duke formuar një shtresë mbrojtëse në sipërfaqet e dhëmbëve dhe riparim të shpejtë të smaltit të dëmtuar, duke e bërë atë të fortë acidet. Përmban diglukonat klorheksidine me veprim të zgjatur antibakterial dhe laktat alumini për forcimin dhe gjendjen e mirë gingivale.
Përmbajtja e fluorit 1476 ppm.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHPASTE SENSITIVE 75 ml”