CAJ protiv ESCHERICHIA COLI 50 g

285,00 den

Qëllimi: Ndihmon në zbutjen e problemeve që shfaqen me infeksionet e shkaktuara nga Escherichia coli.

2 in stock

SKU: PMED-7 Category:

Description

Veprimi: Escherichia coli është një bakter që është një banor normal i zorrëve tona. Në kushte të caktuara ato mund të shumohen dhe të arrijnë në fshikëzën e urinës dhe të shkaktojnë infeksion. Çaji kundër E. coli bëhet duke kombinuar bimë që stimulojnë sekretimin e urinës (efekt diuretik). Me urinim të shtuar, bakteret lahen nga uretra, duke zvogëluar mundësinë e mbërritjes së tyre në fshikëz. Rrënja e ëmbël e çajit i jep atij një shije të këndshme dhe të ëmbël.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAJ protiv ESCHERICHIA COLI 50 g”