UROGOLD CAJ Bags x 20

125,00 den

Hidhni një qese filtri me 2-3 dl ujë të valuar dhe mbulojeni.Pas 5-10 minutash, hiqni qeskën e filtrit dhe pijen e çajit e pini të ftohur dhe të pa ëmbëlsuar.

1 in stock

SKU: PMED-61 Category:

Description

Qëllimi: Ndihmon në eliminimin e simptomave të inflamacionit të fshikëzës dhe traktit urinar.
Veprimi: Gjethi i rrushit të arushit përmban glikozide që veprojnë si një antiseptik në traktin urinar. Pjesa mbitokësore e kollës për shkak të përmbajtjes së saponinave stimulon sekretimin e urinës dhe në këtë mënyrë mundëson shpëlarje më të mirë të traktit urinar. Rrënja e majdanozit përmban vaj esencial apiol, i cili stimulon parenkimën renale duke rezultuar në një efekt të fortë diuretik. Rrënja e ëmbël ka një efekt bakteriostatik për shkak të pranisë së acidit glicirhizic. Gjethi i mentes jep një shije karakteristike, freskuese.
Përbërësit: Çaji Urogold filtër përmban:
Gjethe rrush ariu
Rrënja e gjembave të lepurit (Ononidis radix)
Pjesa mbitokësore e Kilavica (Herniariae herba)
Rrënja e majdanozit (Petroselini radix)
Gjethja e nenexhikut (Menthae piperitae folium)
Rrënja e ëmbël (Liquiritiae radix)

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UROGOLD CAJ Bags x 20”