MUSTELA VITAMIN BARRIER Cream Change 50 ml

300,00 den

1 in stock

SKU: MSTL-14 Category: Tags: ,

Description

Masazhi është shumë i dobishëm për foshnjën, siguron relaksim dhe mirëqenie të organizmit. Ndihmon foshnjat të bëhen të vetëdijshme për trupin e tyre gjatë relaksimit dhe përgatitjes së tyre për gjumë. Përdorimi i këtij vaji masazhi natyral, hidratues dhe qetësues e kthen çdo lëvizje në një moment kënaqësie dhe zgjimi të butë të të gjitha shqisave.

Brand

Мустела

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUSTELA VITAMIN BARRIER Cream Change 50 ml”