Mustela – GENTLE SHAMPOO 200 ml

395,00 den

1 in stock

SKU: MSTL-13 Category: Tags: ,

Description

Shtoni disa pika vaj në ujin e banjës dhe lëreni fëmijën të shijojë! Cilësia vajore vesh dhe ushqen lëkurën dhe zbut efektin e tharjes që ndodh për shkak të ngurtësisë së ujit.

Brand

Мустела

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mustela – GENTLE SHAMPOO 200 ml”