MUSTELA GENTLE CLEANSING GEL 500 ml

720,00 den

4 in stock

SKU: MSTL-3 Category: Tags: ,

Description

Flokët e butë të foshnjës, që nga larja e parë, meritojnë shampon që është më e mira për të. Falë formulës së veçantë, kjo shampo pastron butësisht flokët dhe nuk lejon që ato të ngatërrohen.

Brand

Мустела

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUSTELA GENTLE CLEANSING GEL 500 ml”