MUSTELA STELATOPIA Emollient Cream 200 ml

970,00 den

Out of stock

SKU: MSTL-7 Category: Tags: ,

Description

Kjo strukturë e përqendruar e butë dhe e butë i jep një ndjesi butësie dhe rehati lëkurës jashtëzakonisht të thatë.

Brand

Мустела

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUSTELA STELATOPIA Emollient Cream 200 ml”