MUSTELA 2 IN 1 CLEANSING GEL 200 ml

390,00 den

1 in stock

SKU: MSTL-2 Category: Tags: ,

Description

Ideale për udhëtime, xheli pastrues nuk prish ekuilibrin e lëkurës në trup dhe kokë tek foshnjat dhe fëmijët.

Brand

Мустела

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUSTELA 2 IN 1 CLEANSING GEL 200 ml”