BIOTRADE ACNE OUT ACTIVE LOTION 60 ml

1,020,00 den

6 in stock

SKU: BIOTRD-1 Category:

Description

Locion aktiv i krijuar për kujdes të veçantë për lëkurën me vaj dhe me puçrra me puçrra purulente në fytyrë, shpinë dhe dekolte. Formula e saj unike ndikon në mënyrë efektive në vaj, parandalon shfaqjen e pikave të zeza dhe puçrrave në lëkurë. Suitableshtë i përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe nuk ndikon në ndjeshmërinë ndaj dritës së lëkurës. Lehtëson acarimin pas rruajtjes dhe parandalon rigjenerimin e flokëve pas heqjes së qimeve. Rezultatet e para me përdorimin e duhur janë të dukshme brenda 7 ditësh. I përshtatshëm për: – Lëkurë vajore me puçrra të shumta purulente në fytyrë dhe trup – zmadhuar poret dhe pikat e zeza – qime të rritura pas heqjes së tyre Veprimi: – locioni ndikon në mënyrë efektive në puçrra – parandalon shfaqjen e puçrrave dhe pikave të zeza – heq yndyrat – lehtëson acarimin pas rruajtja – Redukton rigjenerimin e flokëve pas heqjes së qimeve – Nuk shkakton ndjeshmëri ndaj dritës Mënyra e përdorimit: locioni vendoset me një leckë të lagur pambuku dy herë në ditë në lëkurën e larë më parë në zonën e prekur. Zbatohet për të qetësuar lëkurën dhe për të pastruar puçrrat plotësisht. Për puçrrat e vetme, locioni aplikohet me një pambuk 2-3 herë në ditë vetëm mbi to. Nëse përdorni një krem hidratues ose make-up, prisni të paktën 10-15 minuta pasi të keni vendosur locionin aktiv. Për të parandaluar qimet e rritura, locioni aplikohet menjëherë pas rruajtjes së zonës së depiluar dhe përsëritet disa orë më vonë, si dhe në ditët në vijim. E rëndësishme: Gjithmonë lani duart me ujë pas përdorimit.

Brand

Биотрејд

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIOTRADE ACNE OUT ACTIVE LOTION 60 ml”