MUSTELA VITAMIN BARRIER Cream Change 100 ml

450,00 den

1 in stock

SKU: MSTL-11 Category: Tags: ,

Description

Falë kompleksit të veçantë të përbërësve të patentuar me origjinë natyrore, kremit mbrojtës të vitaminave 1> 2> 3 garanton efikasitet të trefishtë. Zvogëlon ndjenjën e shqetësimit të lëkurës së pelenës në të gjitha situatat, madje edhe me diarrenë dhe rritjen e dhëmbëve

Brand

Мустела

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUSTELA VITAMIN BARRIER Cream Change 100 ml”