BIODERMA Photoderm AR SPF 50+ 30 ml

1,000,00 den

Përdorimi: Disa herë në ditë, kur ekspozohet në diell. Aplikoni në mënyrë të barabartë. Përsëriteni procedurën më shpesh, veçanërisht pas notit, fërkimit ose stërvitjes.

Out of stock

SKU: BIOD-29 Category: Tags: , ,

Description

Mbrojtje nga dielli për lëkurën të prirur për skuqje.
Për lëkurë të ndjeshme dhe reaktive të prirur për: skuqje të menjëhershme intensive, skuqje të përhershme, kuperozë dhe kapilarë të vegjël të dukshëm. Redukton dhe parandalon skuqjen: Patenta Rosactiv. Aktivizon mbrojtjen natyrore të lëkurës, mbron nga rreziku i dëmtimit të qelizave dhe lufton shenjat e plakjes së parakohshme të lëkurës: Patentë biologjike e Bioprotection Cellular. Ngjyra natyrale barazon fytyrën. Pa erë. I papërshkueshëm nga uji. Fotostable. Në mënyrë joekomodogjene.

Brand

Биодерма

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIODERMA Photoderm AR SPF 50+ 30 ml”