BIOTRADE ODOREX FOOT ANTIPERSPIRANT Spray 50 ml

690,00 den

Out of stock

SKU: BIOTRD-13 Category:

Description

Llak kundër djersës dhe aroma e këmbës, e cila siguron mbrojtje deri në 10 ditë pas vetëm një aplikimi. Mekanizmi unik vepron vetëm në gjëndrat djerse hiperaktive, pa ndikuar në termorregullimin e përgjithshëm. Përdoret sipas një modeli sipas ritmit të trupit tuaj. Produkt efikas dhe ekonomik. I përshtatshëm për: – Djersitje të tepërt dhe erë të pakëndshme – Këmbët / këmbët Veprimi: – Mbron nga djersitja për 10 deri në 14 ditë – Heq aromat e pakëndshme – Nuk shqetëson termorregullimin – Nuk lë njolla në rroba Si të përdorni: Para përdorimit të parë lani këmbët në mbrëmje me ujë dhe sapun dhe sigurohuni që ato të jenë plotësisht të thata, pastaj aplikoni llak. Shpëlajeni me ujë në mëngjes. Përsëriteni procedurën për 3 mbrëmje radhazi në lëkurë të shëndetshme, të larë dhe të tharë mirë. Për të ruajtur efektin, atëherë aplikoni një herë në 7 deri në 14 ditë sipas orarit tuaj personal. Për shembull, nëse djersitja ndodh në ditën e 10 pas përdorimit të parë, aplikoni produktin një herë në 9 ditë.

Brand

Биотрејд

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIOTRADE ODOREX FOOT ANTIPERSPIRANT Spray 50 ml”