VITAMIN C 1000 COMPLEX Effervescents x 20

110,00 ден

Употреба:

Комплексните шумливи таблети C 1000 се наменети за луѓе со ослабен имунолошки систем, недостаток на енергија и чувство на замор и замор.

Наменет е за стари лица како и за спортисти аматери и професионални.

Нема на залиха

Опис

Витамин Ц

Витаминот Ц е силен редукционен агенс и игра важна улога во повеќето процеси на намалување на оксидацијата во телото, бидејќи е вклучен во повеќе од 300 биолошки процеси.
Прочитај повеќе
Витамин Е

Витаминот Е придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “VITAMIN C 1000 COMPLEX Effervescents x 20”