NUTRIDRINK Vanilla 200 ml

235,00 ден

Нема на залиха

Опис

Производот е наменет
за употребакај:
• Кај онколошки болести
(при радијационен ентеритис и
хемотерапија)
• Анорексија и асоцирани
болести
(психијатриски болести,
деменција, хепатална болест)
• При зголемени потреби
• Кај гастроинтестинални
болести
• Кај невролошки
заболувања
(Алцхајмер, Паркинсон)
• При состојба на
отежнато голтање
(повреди на глава и вилица,
карцином и др.)
• Предоперативна и
постоперативна исхрана
(кај пациенти кои подлежат на
операција на ГИТ, припрема за
колоноскопија, ендоскопија и др.)

Brand

Нутрициа

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “NUTRIDRINK Vanilla 200 ml”