Methyl B-12 Lozenges 1000 mcg x 100

980,00 ден

Земете 1 пастила 1 до 2 пати дневно. Изџвакајте ја таблетата или држете ја во уста додека не се раствори и голтнете.

Нема на залиха

Опис

Витамин Б-12 е неопходен за производство на енергија од масти и протеини и е добро познат за неговата критична улога во синтезата на ДНК, како и кај хомоцистеинскиот метаболизам. Метилкобаламин е ко-ензимска форма на витаминот Б-12 која се покажа дека е особено критична во одржувањето на здрав нервен систем. Диететските извори се речиси исклучиво од животинско потекло (месо и млечни производи) и дополнување со Б-12 може да биде особено важно за строгите вегетаријанци. NOW ® Methyl B-12 е вегетаријански / веган производ (не е од животинско потекло).

Brand

Нау Фудс

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Methyl B-12 Lozenges 1000 mcg x 100”