KOLOSTRUM + D3 Sachets x 20

700,00 ден

Употреба:
Деца на возраст од 3-7 години: Една до две кесички од прашокот на ден да се помеша
со храна (млеко, јогурт, каша и сл.) и да се даде на детето

Возрасни и деца постари од 7 години: Две кесички од прашокот дневно. Содржината на
кесичката да се растопи во устата или да се помеша со храна (млеко, јогурт, каша и сл.)

2 на залиха

Опис

Колострум+Д3, прашок за директна употреба е диететски суплемент со витамин Д и кравји колострум, наменет за имунитетот.
Колострум+Д3 е диететски суплемент кој значително се разликува од сите суплементи за имунитет заради високата содржина на антитела и фактори за раст, квалитетни протеини, богато застапени витамини, минерали, аминокиселини и витамин Д3.
Колострум е првото млеко кое го произведуваат цицачите како храна за време на првите денови живот на новороденчето, а пред почетокот на производство на вистинско млеко.
Колострумот ги содржи сите неопходни фактори кои се потребни за јакнење на имунитетот кај децата и возрасните.
Колострум+Д3 , прашокот е едноставен за употреба:
Кај децата на возраст од 3-7 години доволно е една до две ќесички прашок дневно да се измешаат со храна (млеко, јогурт, каша и сл.), а за децата постари од 7 години и возрасните две ќесички прашок дневно се мешаат со храна (млеко, јогурт, каша и сл.) или содржината од кесичката да се растопи во устата.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “KOLOSTRUM + D3 Sachets x 20”