Опис

Идеален природен додаток произведен од алги селективно собрани од природни подморски растенија богати со минерали од Норвешка
Богата со витамини, минерали и елементи во трагови

ди-калциум фосфат, алги (јод), прав од луцерка, зеленчук. Стеаринска киселина, вкрстено натриум карбокси метил целулоза, вег. Магнезиум стеарат, шелак, магнезиум силикат. Состојки Средство за зголемување (дибазичен-калциум фосфат), алги (јод), луцерка во прав, средство против згрутчување (стеаринска киселина, магнезиум стеарат), гума за багрем, облога (поливинилпиролидон PVP) Упатства Треба внимателно да ги прочитате сите претходно пакувања на производот и етикетата да се користи.

Brand

Хеалтх Еид

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “KELP Tablets x 240”