COLIEF Infant Drops 7 ml

760,00 ден

3 на залиха

Опис

Една од причините за колика се јавува кога бебињата не можат целосно да ја сварат лактозата во млекото. Погоден од раѓање, Colief Infant Drops ја разградува лактозата на гликоза и галактоза, намалувајќи ја количината на лактоза во млекото, што им го олеснува варењето на бебињата.

За подолгорочно олеснување и поголема вредност, Colief Infant Drops сега се достапни во поголемо пакување, кое содржи до 90 доводи – повеќе од двојно повеќе од стандардното пакување.

Brand

Колиеф

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “COLIEF Infant Drops 7 ml”