ALLERGODIL Nasal Spray 1 mg/ml (0.1%) 10 ml

465,00 ден

7 на залиха

Опис

Allergodil е антиалергичен спреј за нос. Секогаш земајте го овој лек точно како што ви кажал вашиот лекар или фармацевт. Проверете кај вашиот лекар или фармацевт доколку не сте сигурни. Освен ако не е поинаку пропишано, испрскајте единечна доза на Azelastine назален спреј во секоја ноздра два пати на ден (наутро и навечер, што одговара на дневна доза од 0,56 mg азеластин хидрохлорид). Алергодил спреј за нос, раствор спаѓа во групата на антихистаминици. Антихистаминиците делуваат така што го спречуваат хистаминот што телото го произведува како резултат на алергиска реакција.

Спреј за нос Allergodil со антиалергиско дејство Секогаш употребувајте го овој лек точно како што ви кажал вашиот лекар или фармацевт. Проверете кај вашиот лекар или фармацевт доколку не сте сигурни. Освен ако не е поинаку пропишано, прскајте единечна доза на назален спреј Allergodil во секоја ноздра два пати на ден (наутро и навечер, што одговара на дневна доза од 0,56 mg азеластин хидрохлорид на ден). Алергодил спреј за нос, раствор спаѓа во групата на антихистаминици. Антихистаминиците делуваат така што го спречуваат дејството на хистаминот произведен од телото како резултат на алергиска реакција.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “ALLERGODIL Nasal Spray 1 mg/ml (0.1%) 10 ml”