ALA600 SOD Tablets x 20

1,585,00 ден

Дозирање: 1 филм таблета дневно.

3 на залиха

Опис

ALA600-SOD е додаток во исхраната кој содржи алфа-липоична киселина, ензимот супероксид дисмутаза, витамин Е и селен. Витаминот Е и селенот придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес. Помага во лекување на последиците од оксидативниот стрес, компликации на дијабетес, го забавува предвременото стареење, помага при компликации од вирусни инфекции, малигни заболувања, оштетување на крвните садови, невролошки нарушувања.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “ALA600 SOD Tablets x 20”