Affron B Tablets x 30

595,00 ден

Дозирање и начин на употреба

Affron B треба да се зема еднаш дневно – наутро или навечер, после јадење.

Внесувањето може да трае од 3 до 6 месеци и по едномесечна пауза може да се продолжи.

5 на залиха

Опис

ОБЛАСТИ НА ПРИМЕНА НА АФРОН Б

Пациенти со дневен стрес, лошо расположение, недостаток на мотивација.

Како монотерапија кај пациенти со лесна почетна депресивна состојба кои не можат, одбиваат или престанат да земаат антидепресиви.

Како адјуванс кај пациенти кои од различни причини не се придржуваат до пропишаната антидепресивна терапија.

Кај пациенти кои се плашат или веќе го искусиле несаканиот ефект на SSRI за супресија

сексуалната функција.

Кај пациенти со депресија на под праг.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Affron B Tablets x 30”