Lungforte tableti x 30

1,365,00 ден

Употреба: Возрасни: една до две таблети дневно. Не го надминувајте препорачаниот дневен внес освен ако не го советува соодветно квалификувано лице.

1 на залиха

Опис

Можеме да контролираме до одреден степен што влегува во нашето тело преку исхраната, но често имаме многу мала контрола врз воздухот што го дишеме. Токсичните загадувачи на воздухот потенцијално може да имаат негативно влијание врз функцијата на белите дробови и респираторните состојби. Понекогаш има ограничени знаци на намалена функционалност на белите дробови. Индикации дека може да имате корист од одредена нутритивна поддршка вклучуваат кашлица, проблеми со дишењето, отежнато дишење и отежнато дишење.

Таблетите Lungforte™ се специјално формулирани со витамин А, кој придонесува за одржување на нормална слузница; Витамин Ц кој придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес и витамин Д кој придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем. Исто така, ги комбинира најкорисните аминокиселини и природни антиоксиданти за оптимална поддршка за дишење.