SOLDEVIT Spray 1000 IU 10 ml

515,00 den

SI TË PËRDORNI PRODUKTIN KUFIRI SolD3evit® 1000
Përdorni gjithmonë SolD3evit® 1000 sipas rekomandimeve të dhëna në këtë manual
ose siç rekomandohet nga mjeku juaj.
1 pikë / dozë në ditë
Produkti është i destinuar për fëmijë nga 3 vjeç dhe të rritur.

1 in stock

SKU: PHNV-24 Category: Tags: , , ,

Description

ÇFARË ËSHTË PRODUKTI KUFIRI SHITET 3evit® 1000 DHE PËR ÇFARË ËSHTË PËRDORUR
Vitamina D3 (kolekalciferoli) kontribuon në përthithjen dhe përdorimin normal të kalciumit
dhe fosfor në trup. Është e nevojshme për mirëmbajtjen normale të kockave dhe dhëmbëve. Vitamina D3
mbështet funksionin normal të sistemit imunitar dhe merr pjesë në mirëmbajtjen e
funksionin normal të muskujve.
SolD3evit® 1000 rekomandohet për të parandaluar mungesën e vitaminës D dhe për nevojat në
dietë në mungesë të vitaminës D.
Rekomandohet veçanërisht për gratë në menopauzë, njerëzit mbipeshë dhe njerëzit që
ekspozuar në mënyrë të pamjaftueshme ndaj rrezatimit diellor.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SOLDEVIT Spray 1000 IU 10 ml”